Teie ostukorv on tühi!
Taignajahu paneerimiseks, "Tempura"
koostisosad: NISUjahu 90%, maisitärklis, küpsetuspulber (kergitusaine: difosfaat E450, naatriumkarbonaat E500, maisitärklis, happesuse regulaator: kaltsiumfosfaat E340, kaltsiumlaktaat E327), sool, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, jahvatatud valge pipar
Kasutamine: Sega tempurajahu 130g ja vesi 160ml kokku. Lisa pipar ja lasta seista 5 min. Kuumuta õli potis. Kuivata toidutükid köögipaberiga, kasta ükshaaval tainasse ja prae kuumas õlis kuldseks.Serveeri kastmega.
paritolumaa: Korea
netomass: 500g
| Keskmised toiteväärtused 100g toote kohta: | |
| energiasisaldus | 371kcal/1550kj |
| rasvu | 1g |
| sh küllastunud rasvhappeid | 0g |
| süsivesikuid | 79g |
| sh suhkruid | 2g |
| valke | 10g |
| soola | 1.3g |